";

Bodypoint hoftebelter har myk polstring og støtter en nøytral sittestilling, samt gir sikkerhet i rullestolen under kjøring. Hoftebeltet følger komfortabelt kroppens form med et stabilt hold. Bodypoint hoftebelte med plast spenne og to-punkts feste er egnet når hoftebelte skal kunne finjusteres for ønsket stramming og posisjonering rundt bekkenet. Bodypoint hoftebelter bidrar til en riktig og ergonomisk sittestilling, når skjevhet, friksjon eller forskyvning er blant de daglige problemene ved posisjonering i rullestolen.

For enkel og rask montering leveres Bodypoint belter og seler som standard med monteringsbeslag. Enten et smart, justerbart klikkbeslag for lett montering og enkel demontering når beltet eller selen skal vaskes, eller et flatt plassbesparende beslag, som holder sele eller beltet i riktig posisjon. Invacare tilbyr et bredt utvalg Bodypoint seler og belter beregnet til montering på manuelle rullestoler og elektriske rullestoler. Beltene og selene kan blant annet monteres på Rea Azalea og Rea Spirea 4NG. Bodypoint seler og belter har høy kvalitet og god komfort, med mykt og stabilt, samt rengjøringsvennlig Neopren materiale.

Velg mellom flere typer Bodypoint hoftebelter:

  • Bodypoint hoftebelter med 1-veis trekk anbefales for rask montering av hoftebeltet, og hvor det er mest behov for lett støtte og sikkerhet mot å skli ut av rullestolsetet.
  • Bodypoint hoftebelter med 2-veis trekk egner seg når hoftebeltet må kunne finjusteres for ønsket stramming og posisjonering rundt bekkenet.
  • Bodypoint hoftebelter med trykknapp bør velges dersom hoftebeltet må kunne låses opp enkelt og raskt. Dette gjelder også hvis brukeren har nedsatt hånd- / fingerfunksjon.
  • Bodypoint hoftebelter med plastspenner anbefales for brukere der spennen skal være litt mer nøytral i utseende. Det må brukes en finger på hver side av spennen for å ta av hoftebeltet.

Stabilitet er nødvendig for å oppnå den beste funksjonaliteten for daglige aktiviteter. En stabil posisjonering av bekkenet og trunkus er forutsetningen for å kunne blant annet oppnå hodekontroll, fokusere med øynene eller bruke og bevege armer og hender hensiktsmessig. Stabilitet gir bevegelsesfrihet. En stabil og riktig sittestilling ved hjelp av seler og/eller belter forebygger trykk, skyvekrefter eller friksjon.

Bodypoint seler og belter er tilgjengelig i ulike typer:

  • Hoftebelter
  • Skulderseler/vester
  • Mage-og brystseler
  • Skrittseler
  • Ankelbelter/leggstøtter
  • Universalt elastisk belte

Vi anbefaler å bruke Bodypoint hoftebelte eller fire-punkts belte sammen med Pivotfit skuldersele eller Stayflex vest for å oppnå stabilitet og hindre at man glir i rullestolen.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Størrelse

Størrelse

Small / medium / large

Bredde

Bredde

Small: 50 mm Medium: 60 mm Large: 70 mm

Lengde

Lengde

Small: 380 - 1170 mm Medium: 460 - 1420 mm Large: 620 - 1550 mm

Brukermanual (1)