";

Bodypoint fire-punkts hoftebelte er mykt polstret, og sikrer en riktig og stabil posisjonering av bekkenet. Med en ekstra stropp på hver side holdes beltet på plass og bidrar til en god sittestilling. Bodypoint fire-punkts hoftebelte kan monteres på fire punkter på rullestolen for å kunne støtte og stabilisere bekkenet optimalt. Bodypoint fire-pinkts belte gir økt stabilitet til bekkenet.

Bodypoint fire-punkts belte bidrar til å oppnå riktig og ergonomisk sittestilling, når skjevhet, friksjon eller forskyvning er blant de daglige problemene ved posisjonering i rullestolen. Med hjelp av en fire-punkts belte, og eventuelt PivotFit skuldersele eller brystsele kan Bodypoint bidra til en stabil posisjonering i rullestolen. Det er avgjørende med stabilitet for å oppnå den optimale funksjonaliteten ved alminnelige daglige aktiviteter. En stabil posisjonering av bekkenet og trunkus er forutsetningen for å kunne blant annet oppnå hodekontroll, fokusere med øynene eller bruke, samt bevege armer og hender hensiktsmessig. Riktig og stabil sittestilling ved hjelp av belter og seler bidrar til å forebygge trykksår.

Velg mellom flere typer Bodypoint hoftebelter:

  • Bodypoint hoftebelter med 1-veis trekk anbefales for rask montering av hoftebeltet, og hvor det er mest behov for lett støtte og sikkerhet mot å skli ut av rullestolsetet.
  • Bodypoint hoftebelter med 2-veis trekk egner seg når hoftebeltet må kunne finjusteres for ønsket stramming og posisjonering rundt bekkenet.
  • Bodypoint hoftebelter med trykknapp bør velges dersom hoftebeltet må kunne låses opp enkelt og raskt. Dette gjelder også hvis brukeren har nedsatt hånd- / fingerfunksjon.
  • Bodypoint hoftebelter med plastspenner anbefales for brukere der spennen skal være litt mer nøytral i utseende. Det må brukes en finger på hver side av spennen for å ta av hoftebeltet.

For en enkel og rask montering leveres Bodypoint seler og belter som standard med monteringsbeslag, Merk: Invacare Norge har kun rettigheter til å selge BodyPoint sammen med våre rullestoler på kontrakt med NAV. Bodypoint 4-punkts sele anvendes med trykk knapp spenne som låses opp enkelt og raskt.

Bodypoint seler og belter er tilgjengelig i ulike typer:

  • Hofteseler/hoftebelter
  • Fire-punkt hoftebelte
  • PivotFit™ skuldersele
  • Brystseler/brystbelter
  • Universalt elastisk belte

For mer informasjon om hjelpemidler for eldre eller personer med funksjonsnedsettelser kan du klikke deg inn her hvor du finner støttende og posisjonerende Vicair rygger eller Matrx rygger.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Størrelse

Størrelse

Medium / large

Bredde

Bredde

Medium: 60 mm, Large: 70 mm

Lengde

Lengde

Medium: 460 - 1420 mm Large: 620 - 1550 mm

Brukermanual (1)