Bodypoint patenterte ankelbelter er laget av mykt, men stabilt materiale og passer perfekt til ankelens anatomi. Spesielt med en flex-zone rundt akillessen bak på hælen. Ankelbeltene er designet med borrelås for individuelt feste og for å enkelt kunne tilpasse beltet. Ankelbeltet er designet slik at den ikke samler smuss og lo fra gulvet. BodyPoint ankelbelter bidrar til en behagelig og stabil sittestilling under aktivitet eller når man bruker rullestolen. 

Bodypoint ankelbelter kan hjelpe mot rotasjon, inversjon og eversjon på rullestolens fotplate. Ankelbeltet kan også hjelpe brukere som opplever at foten rykker av fotplaten på grunn av klonus eller spasmer, eller når du kjører på ujevnt underlag. Foten løsnes lett fra ankelbelte ved et trykk på begge sidene av spennen foran ankelen. Ankelbelte stabiliserer seg uten å blokkere blodsirkulasjonen. 

Bodypoint ankelbelter og seler er laget av et mykt og robust rengjøringsvennlig neopren materiale.  Bodypoint seler og belter leveres standard med monteringsbeslag. Merk: Invacare Norge har kun rettigheter til å selge BodyPoint sammen med våre rullestoler på kontrakt med NAV. 


Stabilitet gir bevegelsesfrihet. Stabilitet er nødvendig for å oppnå den optimale funksjonaliteten for daglige aktiviteter. En stabil posisjonering av bekkenet og trunkus er forutsetningen for å kunne blant annet oppnå hodekontroll, fokusere med øynene eller bruke og bevege armer og hender hensiktsmessig. Noen ganger er det nødvendig med stabilitet helt ned til føttene, som man kan oppnå med de brukervennlige ankelbeltene fra Bodypoint.  

Bodypoint seler og belter er tilgjengelig i ulike typer: 

  • Hoftebelter
  • Skulderseler/vester
  • Mage- og brystseler
  • Skrittseler
  • Universalt elastisk belte

For mer informasjon om hjelpemidler for eldre eller personer med funksjonsnedsettelser kan du klikke deg inn her hvor du finner Vicair rygger eller Matrx rygger som gir god støtte og høy komfort. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Størrelse

Størrelse

X-small / small / medium / large / x-large

Lengde

Lengde

X-small: 140 - 170 mm Small: 170 - 200 mm Medium: 190 - 230 mm Large: 220 - 290 mm X-large: 280 - 330 mm

Farge

Farge

Svart