";

Bodypoint Monoflex brystbelte gir stabilitet på tvers av overkroppen og gir dermed bevegelsesfrihet for skuldre og armer. Brystbelte har et mykt polstret materiale med solide spenner, som festes til ryggen på rullestolen. Brystbelte kan enkelt demonteres ved å trykke på spennene som er på hver side av brystbelte. Bodypoint Monoflex brystbelte justeres ved hjelp av en D-ring i hver side og fordeler trykket jevnt over brystet. Beltene og selene kan monteres på Rea Azalea, XLT og våre Küschall rullestoler.  


Merk: Invacare Norge har kun rettigheter til å selge BodyPoint sammen med våre rullestoler på kontrakt med NAV. 


Bodypoint Monoflex brystbelte bidrar til å oppnå riktig og ergonomisk sittestilling, når skjevhet, friksjon eller forskyvning er blant de daglige problemene ved posisjonering i rullestolen. Stabilitet er avgjørende for å oppnå optimal funksjonalitet ved alminnelige daglige aktiviteter. Stabilitet gir bevegelsesfrihet. Stabil og korrekt sittestilling ved hjelp av seler og/eller belter bidrar til å minimere risikoen for trykksår.

For enkel og rask montering leveres Bodypoint Monoflex som standard med et flatt, plassbesparende beslag som holder beltet i riktig posisjon. Alle Bodypoint seler og belter er laget av et mykt og stabilt, samt rengjøringsvennlig neopren materiale.

Beltene og selene fra Bodypoint har høy kvalitet og bidrar til økt komfort for brukeren. Det anbefales å bruke et Bodypoint hoftebelte sammen med Monoflex brystbelte.

Bodypoint seler og belter er tilgjengelig i ulike typer:

  • Hoftebelter
  • Skulderseler/vester
  • Mage-og brystseler
  • Skrittseler
  • Ankelbelter/leggstøtter
  • Universalt elastisk belte

For mer informasjon om hjelpemidler for eldre eller personer med funksjonsnedsettelser kan du klikke deg inn her hvor du finner støttende og posisjonerende Vicair rygger eller Matrx rygger.

 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Størrelse

Størrelse

Medium / large

Bredde

Bredde

Medium: 560 - 650 mm Large: 660 - 750 mm

Brukermanual (1)