Invacare har et bredt sortiment av seler og belter som korrigerer og justerer sittestillingen på en effektiv og enkel måte.

Hoftebelte barn 4-punkts, to drag med plastspenne.

Hoftebelter og seler

Invacare Flo-tech PT belter bidrar til å korrigere og justere sittestillingen på en effektiv og enkel måte. Flo-tech PT hoftebelter er spesielt utviklet for å gi økt støtte og...

Bodypoint Ankelbelter

Bodypoint paternterte ankelstropper er laget av mykt, men robust materiale og passer perfekt til ankelens anatomi. Spesielt med en flex-zone rundt akillessen bak på hælen...

Bodypoint Stayflex

Bodypoint Stayflex vest er en del av Invacares store sortiment med fleksible seler og belter. Bodypoint Stayflex vest sikrer god balanse og posisjonering. Stayflex vest er laget av...

Bodypoint hoftebelte med trykknapp

Bodypoint hoftebelter har myk polstring og støtter en nøytral sittestilling, samt gir sikkerhet i rullestolen under kjøring. Hoftebelte følger komfortabelt kroppens form med et...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Støtte og stabilitet

For å kunne oppnå en aktiv og komfortabel hverdag er det viktig med støtte og stabilitet som gir bedre ergonomisk sittestilling og bedre kroppskontroll når man sitter i manuelle rullestoler eller elektriske rullestoler.

Optimal posisjonering

Målet med en sitteposisjon er at brukeren kan sitte stabilt, komfortabelt uten friksjon, og dermed oppnå et mer aktivt liv. De fleste terapeuter, som arbeider med posisjoneringer og sittestillingsanalyser for rullestolbrukere, kjenner til utfordringer med posisjonering av brukere som spesielt har utfordringer relatert til blant annet bekkenet eller andre kjente problemer.

Invacares brede sortiment av sitteputer og ryggsystemer kan bidra til å skape en god og stabil sittestilling for brukeren. Noen ganger er det behov for ytteligere støtte i form av nakke- og hodestøtter eller ulike former for hoftebelter og seler for optimal posisjonering.

Vi har et bredt utvalg av belter og seler som holder brukeren plassert komfortabelt og sikkert i rullestolen. Beltene og selene gir støtte der det er behov som blant annet støtte for bekkenet, overkroppen og underkroppen. Beltene bidrar til å korrigere og justere sittestillingen på en effektiv og enkel måte, og dekker de fleste behov innenfor stabilisering i sittende posisjon.

En stabil og korrekt sittestilling ved hjelp av seler og/eller belter forebygger skyvkrefter/shear eller friksjon. Invacare forhandler et stort og varieret sortiment av BodyPoint belter og seler, som kan støtte og stabilisere når brukeren er i en sittende posisjon. Bodypoint seler og belter kan hjelpe med at oppnå den korrekte, ergonomiske sittestilling, når skyvkrefter/shear eller friksjon er blant de daglige problemene ved posisjonering i rullestolen.

Alle belter og seler er utformet i et behagelig og rengøringsvennlig materiale.

Invacares produkter innenfor posisjonering er designet for å gi best mulig holdning og høy komfort. Beltene kan tilpasses etter individuelle preferanser og behov.

Dersom du ønsker flere opplysninger om hjelpemidler til eldre eller personer med funksjonsnedsettelser vennligst se kategorien for trykkavlastende sitteputer til behandling og forebygging av trykksår, samt ryggsystemer for optimal posisjonering og trykkavlastning.